Studiestart og nye oplevelser

23. september 2014

For cirka en måned siden startede jeg på min videregående uddannelse. Jeg læser til pædagog og jeg kan mærke helt inde, at jeg er havnet det helt rigtige sted. Jeg flyttede hjemmefra en uge før studiestart, så den sidste måned har været en ret vild tid for mig. Jeg befinder mig rigtig dejlig her i Holstebro og jeg synes det er en super hyggelig by! Jeg bor cirka 200 m fra VIA, så det er super nemt at gå i skole (det tager cirka 4 minutter, det er mega lækkert). Noget af det jeg ser mest frem til i løbet af min uddannelse, er de fire praktikker jeg skal i, og det er jeg helt sikker på bliver en fuldstændig fantastisk og meget lærerig oplevelse – ikke kun for mit studie, men også for mig personligt.

Jeg har altid drømt om at blive alle mulige forskellige ting “når jeg bliver stor” og pludselig sidder jeg midt i det. Jeg var faktisk ikke sikker på hvad jeg ville før omkring februar måned, så det er gået ret stærkt med at skulle tage en beslutning og søge ind. Men da jeg endelig snakkede med min familie om, hvad jeg gerne ville være gik det op for mig, at pædagog bare er det helt rigtige! Jeg har altid elsket at have med børn at gøre og gennem mange års arbejde som træner for alle mulige forskellige gymnastikhold, står det mit hjerte utroligt nært at være i selskab med skønne unger så ofte som muligt. Da jeg var yngre havde jeg alle mulige forestillinger om, hvad jeg skulle uddanne mig til. Jeg har både tænkt tandlæge, diætist, indretningsarkitekt, havearkitekt og alt muligt andet. Men jo ældre jeg er blevet, jo mere er jeg sikker på, at jeg har fundet den rette hylde.

Jeg har fået de mest fantastiske studiekammerater og alle mine klassekammerater er super søde. Vi er mange forskellige aldre, men det er super fedt, for med alle vores forskellige baggrunde og erfaringer kan vi lære hinanden super meget. At komme direkte fra gymnasiet tror jeg er en ret stor fordel, fordi jeg er trænet i at læse mange lektier, sidde mange timer på skolebænken og så er jeg stadig lidt af en “haj” til at tage noter 😉

Hvis man som studerende er ejer af en MacBook, så vil jeg helt klart anbefale programmet Growly Notes som noteprogram. Det er egentlig opbygget lidt som Onenote til windows-computere (som er et super godt program!), men efter min mening, er Growly Notes lidt mere elegant, ret lækkert og super nemt at finde ud af. Og med et perfektionist- og “behov-for-orden”-gen som mit, har jeg brug for en overskuelig måde til mine noter som samtidig er nemt at finde rundt i – og som bare er pænt! Hent programmet ganske gratis lige her!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar