Pendleruge

24. oktober 2014

Er fuldstændig helt skæv i hele min krop. Jeg har igennem hele ugen rejst fra og tilbage mellem både Skive, Lemvig, Herning og Holstebro… Jeg er SÅ glad for, at det ENDELIG er weekend, så jeg kan smække benene op og tage det fuldstændig roligt! Jeg har været i Skive til stand-up med Alex Thelander, Jesper Juhl og Jacob Wilson, tilbage til studiet i Holstebro, aflevering af bil i Skive og igen tilbage til Holstebro hvor jeg selvfølgelig har skullet passe min skole. I dag har været i Herning til udstillingen “Clash” på Heart museum. Det var en yderst spøjs udstilling og slet ikke hvad jeg forventede, men det var alligevel en ret fin oplevelse.

DSCF1985

Med ugens timelange busture, er god musik og mine lækre høretelefoner fra UrbanEars fuldstændig uundværligt for mig! Efter en koncert med bandet Sing Sing Sing, har jeg forelsket mig fuldstændig i deres musik og jeg har allerede lagt deres nye plade  The Crossover på min telefon som jeg flittigt lytter til! Sing Sing Sing består af Ivan Andersen, Søres Jacobsen, Alex Nyborg Madsen, Lonnie Kjer og skønne Sascha Dupont. For mig var det især en lidt stor oplevelse at se Sascha Dupont live, da jeg som 7-årig var helt vildt stor fan af både hende og Lars Lilholt (Ja, det er helt skørt!). Er lidt vokset fra det i mine teenageår, men jeg har helt klart genfundet min kærlighed for den talentfulde kvinde!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar