DIY: Pumpkin carving

25. oktober 2014

Det er en helt fast tradition hjemme hos os, at vi hver halloween laver græskar til udestuen, som kan stå og se fine og farlige ud i en uge eller to. I dag har min lillebror og jeg lavet hvert vores græskar – de er blevet ret seje, hvis vi skal skal sige det 😉 Udstyret skal selvfølgelig være i tip-top orden til sådan en gang græskar-“DIY”, så T havde ikke fundet for lidt redskaber. Det siges, at man laver græskar til halloween for at skræmme og holde det onde væk. Ordet halloween er en sammentrækning af det engelske “all-hallow-even”, som er et udtryk for “alle helgernes aften”, altså aftenen før alleheglensdag.

DesktopT har lavet græskaret til højre og det ser super cool og mega farligt ud, det er SÅ sejt. Mit er total tøset ved siden af og er udelukkende lavet med en boremaskine og forskellige bor i alle mulige størrelser. Der er lavet blomster og stilke hele vejen rundt om græskaret, så man kan dreje det på alle måder og alligevel ser det ret fint ud. Med et par store stearinlys er vores græskar nu to fine lamper ude på udestuegulvet og der vil de stå tændt til de kollapser om cirka 10-14 dages tid. Indtil da vil vi bare nyde de flotte græskar… 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar