Total optur!

19. oktober 2014

Jeg har virkelig haft optur på siden onsdag! Det skyldes uden tvivl, at jeg onsdag bestod første modul af min uddannelse med min super søde studiegruppe. Jeg er nu klar til at påbegynde andet modul af min uddannelse i morgen efter et par dages ferie – og jeg glæder mig! Jeg er allerede super glad for at læse til pædagog, og selvom jeg kun har været i gang med uddannelsen i halvanden måned, føler jeg at jeg har været i gang længere tid. Vi har allerede haft vores første “nu-skal-vi-lege-med-søde-unger”-dag og det var SÅ hyggeligt. Vi malede med fødderne på to lagener og ungerne havde en fest – det var fedt at se, at de bare slog sig løs og var glade (vi “voksne” nød det også rigtig meget og vi havde det mindst lige så sjovt som ungerne!). Vi brugte de helt billige lagener fra Jysk og en vandopløselig maling (ready-mix), som kan vaskes af tøjet igen (og dét var en super idé, da ungerne faldt som dominobrikker på det glatte lagen og fik maling hér, dér og alle vegne).

En Forunderlig Dag - Billeder

Vores lagener kom ud og hænge på et stort gitter, hvor ungerne kastede vand på det. Vores kunstværker fik pludseligt nyt liv – det var også et hit! Lagenerne hænger stadig på gitteret så alle 2000 elever på VIA UC Holstebro kan se dem – kommer du forbi, så tag lige et kig – man bliver simpelthen så glad af at kigge på dem 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar