“Trick or treat!”

31. oktober 2014

Det bedste ved halloween da jeg var lille, var, udover at lave græskar, at gå en tur ned af vejen hjemme i Skive med alle de andre børn, banke på alle naboers døre med uhyggelige kostumer og råbe “trick or treat” når de åbnede døren. I dag er der ikke så mange børn tilbage på vejen, da vi alle efterhånden er blevet for gamle til at gå og tigge om slik. Dog er der stadig to børn, som endnu synes det er sjovt og de skal selvfølgelig ikke gå glip af gys, græskar og slikposer i det uhyggelige kostume – det ér altså super hyggeligt at åbne døren til søde børn i seje kostumer. Som pædagogstuderende og “legesyg” er det naturligvis mit job at give ungerne en forskrækkelse – og ja, en slikpose naturligvis. Jeg benytter enhver chance for at være kreativ, og slikposer til ungerne er ingen undtagelse – der skal være stil over det 😉 Nu må mørket godt snart falde på, så jeg kan tænde græskar og lanterner udenfor – så kan ungerne bare komme an!

DSCF2058

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar