Lidt mere tid, tak!

18. januar 2015

For min skyld kunne der sagtens være 30 timer i døgnet og sommetider måtte weekenden godt være en dag længere end den er. Efter jeg er flyttet hjemmefra, synes jeg pludselig, at jeg har meget mindre tid end jeg plejer. Med flere timers studie, læsning og opgaveskrivning hver uge, kan det hurtigt komme til at fylde det hele. Jeg går rigtig meget op i mit studie og jeg nyder at være studerende og lære noget hele tiden, men det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at det sommetider er rigtig hårdt, og at man nogle gange er nødt til at prioritere sin tid for at nå alt det man både skal og vil.

Jeg har fået så mange søde venner siden jeg flyttede til Holstebro og jeg nyder at være sammen med dem. Men samtidig er der noget, der nager mig lidt… Jeg skal både pleje mine nye venskaber, men jeg skal samtidig finde tid til mine gamle venner i Skive og jeg skal også have tid til at se min familie når jeg endelig er hjemme. Jeg er cirka på besøg i Skive hver anden weekend og jeg synes det er enormt hyggeligt at bruge en weekend med mine forældre og min lillebror, som er den eneste af os børn, der stadig bor hjemme. Når jeg typisk først er hjemme fredag aften og rejser igen til middag søndag har jeg kun lørdag til at se min familie og mine venner i Skive. Jeg er stadig ved at lære at prioritere min tid og det bliver kun sværere som jeg bliver ældre, men det er samtidig også en lærerig proces hvor man lærer, hvad der er vigtigt og hvad man virkelig gerne vil bruge energi på og hvad der må falde fra. Lige nu er der tre vigtige ting, som jeg ikke kan eller vil undvære; mit studie, mine venner og min familie…

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar