Optur og fridage

14. januar 2015

Jeg havde den bedste dag længe i går og jeg er så glad og stolt. Jeg har tidligere nævnt, at jeg skulle besøge min gamle efterskole og holde foredrag og det gjorde jeg i går. Jeg var en del af en morgen-fortælletime og fortalte om livet som barn af en alkoholiker og om, hvor jeg er havnet i dag. Denne her oplevelse er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv og jeg har lært så meget gennem denne her lange og følelsesladede proces med en masse timer foran min computer, hvor jeg har skrevet løs i alle mine frie timer. Udover at stå foran 150 unge mennesker, gav jeg krammere til tidligere lærere og personale og jeg fik så mange fine ord med på vejen, som gør mig så ubeskriveligt glad.

Resten af i går blev brugt med film og en bustur tilbage til Holstebro, hvor jeg fik super god “klap-dig-selv-på-skulderen”-mad til aften (den stod på rug-burger med spicy kylling, så lækkert!) og tilbragte resten af aftenen i natbukser og bedstes stiksokker til et par timers tv inden jeg, helt færdig, hoppede i seng.

Jeg har også fri i morgen (jubiiiii) og jeg tillader mig derfor at droppe vækkeuret så jeg kan sove længe – jeg er A-menneske, så mon jeg kan trække den til kl. 9.00?! Og så skal jeg tulle rundt i natbukser hele dagen og se film og serier, basta… Med en fremlæggelse forude (på fredag) skal der også lige læses og øves lidt, men mon ikke jeg nok skal nå det også… 😉

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar