Fødselsdag #2

5. april 2015

DSCF2448

Jeg har haft en virkelig fantastisk uge! Jeg og mine 20 år er blevet fejret hele to gange, og det har været SÅ skønt! I går havde jeg inviteret hele familien til påskefrokost ala Josefine, og maden var super lækker hvis jeg selv skal sige det – der blev næsten spist op, så mon ikke mine gæster fandt det hele helt ok?! Jeg deler dagen op i små bidder til jer, så I får både hele menuen, opskrifter, et kig på mine gaver og inspiration til den fineste bordpynt – jeg har en sindsygt dygtig mor til lige det 😉

Det var virkelig det skønneste vejr i går, så efter frokost smuttede alle mændene ned bagved til et slag petanque og øl i hånden (ja, vi har så en petanque-bane i vores baghave), mens vi kvinder snakkede og drak vino – helt fair fordeling lige der, synes jeg bestemt 😉 Min kusine på 6 år fik også lokket et par stykker af os med til kongespil til solnedgangen og det vajende Dannebrog, og det var fantastisk. Der var virkelig bare blå himmel og godt humør hele dagen – en total lækker og casual stemning. Jeg kan ikke forstille mig at blive fejret på nogen bedre måde. Overhovedet 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar