1 år som udeboende: Det har jeg lært

24. august 2015

1 år som udeboende

Okay, wow hvor går tiden bare åndssvagt hurtigt! I dag har jeg boet i Holstebro i et helt år! Hvad sker der lige for at tiden er gået så stærkt?! Synes nærmest lige jeg har pakket al mit habengut ned i alt for tunge flyttekasser og indrettet mit eget lille hjem… Jeg har lært monster mange ting i løbet af det sidste år. I får lige et par stykker her:

1. Det  tager tid at skabe noget, der rent faktisk ligner et hjem. Jeg regnede med at det hele bare var fint og færdigt med det samme jeg flyttede ind, men NØJ hvor har jeg udskiftet mange nips-ting, billeder og stilarter. Jeg er endelig kommet helt på plads, og har nu et hjem og ikke bare en lejlighed 🙂

2. Rudekuverter kan ødelægge alle dage. Der er sgu intet mere trist end at åbne postkassen og vide, at det lige har kostet penge man ikke vil, men skal betale. Dog når man hurtigt at klappe i hænderne over betalingsservice – det er jo genialt! Ikke flere rudekuverter her på matriklen!

3. Man får verdens bedste venner når man bliver så selvstændig. Jeg kendte ingen på min egen alder inden jeg flyttede hertil, og jeg har i løbet af det sidste år fået nogle af verdens bedste venner. Især Majbritt^ er en klar favorit 😉

4. 29 kvm kræver kasser. Masser af kasser. Jeg har købt vildt mange kasser og æsker i både Søstrene Grene og IKEA. Man er nødsaget til at gå ind for total pladsoptimering på så lidt plads og man lærer at prioritere hvad man i virkeligheden gerne vil gemme og hvad der skal ud (eller opbevares på mors loft)!

5. Man får en nyfunden respekt for ens mors evne til at passe både buketter og potteplanter. Jeg har dræbt så mange blomster og planter i løbet af det sidste år, så jeg har kun én levende potteplante tilbage og en kaktus – de andre er sgu af plastik. Kaktussen tænker jeg ikke, at jeg kan slå ihjel… Dog kan jeg ikke undvære friske blomster, så de bliver jævnligt skiftet ud. Det må være min guilty pleasure

6. Man kommer til at elske IKEA. Tænk at man kan få SÅ meget for SÅ lidt! Jeg har fået lokket min mor med i IKEA et par gange efter jeg er flyttet, for man kommer ofte i tanke om noget man mangler…

7. Vasketøjet vasker pludselig ikke sig selv længere og ligger på magisk vis ikke længere foldet sammen klar til at komme i skabet. Vi er over 100 unge mennesker som deler 4 vaskemaskiner så det bliver et helt planlægnings-projekt at vaske tøj. Godt man har en sød mor, som gerne vasker når man er hjemme 😉

8. Man bliver for vild til at tage offentlig transport og man lærer hurtigt hvilke dage bussen er billigere end toget. Og så kommer man til at knus-elske at have et WildCard. Det er jo super-duper med sådan et kort, som giver rejser til halv pris. Jeg er fan af rabatter!

9. Noget af det bedste i verden er at komme på besøg derhjemme. Jeg elsker at være hjemme ved min familie i en weekend engang imellem. Det er SÅ hyggeligt at vide man har været savnet og så bliver man altså ofte lidt forkælet når man er hjemme 🙂

10. Vigtigst af alt lærer man, at man kan 200 % mere en man selv lige går og tror. Man bliver ret så voksen af at klare alt selv og det er sgu i virkeligheden ret fedt!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar