Efterårsanbefaling

4. oktober 2015

DSCF2655

For næsten to år siden fik jeg denne bog i julegave og jeg har igen sat den på listen over bøger, jeg meget gerne vil læse – gerne i løbet af efteråret… Jeg har altid elsket at læse, men jeg må også indrømme, at når man læser flere hundrede siders pensum hver uge, så er det ikke altid man har tid eller lyst til endnu mere læsning. Dog tror jeg ikke det bliver noget problem med denne bog, for den er SÅ god!

De stjal min mor” er skrevet af tyske Katrin Behr og handler om hendes barndom i DDR. Hun blev, sammen med sin bror, fjernet fra sin mor, og hun har hele sit voksne liv søgt efter sandheden omkring hendes historie. Bogen skifter mellem fortællinger fra hendes barndom og fortællinger om, hvor langt hun er i sin søgen om sit eget liv. Den er SÅ spændende, så jeg kan helt sikkert anbefale at I låner eller køber den her til efteråret 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar