Noget omkring en efterårsferie

19. oktober 2015

Desktop1-001

SÅ blev det sørme da mandag… Jeg har haft en fuldstændig kanonos efterårsferie heeeelt nede i gear i verdens bedste sommerhus. De sidste par uger har været ret hektiske og jeg har ikke helt kunne følge med, så et par dage i sommerhus, hvor tiden står stille, har været mega tiltrængt! Den sidste måned har været præget af eksamensræs og opgaveskrivning på rekordtid, så der har været tryk på – derfor har jeg været helt åndssvagt stresset og slet ikke i stand til at finde ro. Det vendte dog hurtigt da vi ramte sommerhuset og fire dage med udsigt til vand og natur. Det er et af mine absolutte yndlingssteder i hele verden og det kán altså bare et eller andet, det der sommerhus 🙂

De næste par uger bliver simpelthen så gode. Om en måned skal jeg holde foredrag i min hjemby (mere om det senere), verdens bedste mor fylder år, og jeg forbereder mig til min 2. praktik. Jeg glæder mig monster meget til at komme i endnu en praktik – dette kommer der et seperat indlæg om inden længe 😉 Det er også snart december, og om ganske kort tid begynder der at komme monster hyggelige, julede indlæg her på los bloggos. Jeg håber I har lyst til at følge med i mit univers når kalenderen siger december, for det bliver en ret god en af slagsen kan jeg mærke! 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar