2016 so far

10. februar 2016

Hold lige op, hvor er den første del af 2016 gået stærkt! Jeg synes lige det har været nytårsaften og nu er vi snart halvvejs gennem februar… Selvom jeg har været syg i størstedelen af det nye år, så synes jeg faktisk at året er startet så rart 🙂

2016 so far

Jeg startede årets anden weekend ud med en tur hjem til Skive, for senere at rejse til Århus og fejre verdens bedste onkel. Det var så hyggeligt, og selvom turen hjem var superlang med sne og is, så var det en skøn dag – der er ingen jeg hellere vil være sammen med, end min familie! Januar har også stået på mange ture frem og tilbage til Randers for at blive klar til en re-operation. Jeg var ret heldig og kom hurtigt til, så jeg brugte de sidste 10 dage af januar sygemeldt. Jeg kom heldigvis relativt hurtigt ovenpå, så det er ren optur 🙂

2016 so far kopi

Fordi jeg har været sygemeldt, har jeg været en del hjemme i Skive. Det har altså været ret rart lige at være hjemme og vende – der er ingen som mor, når man er syg… Jeg nåede at få en lussing af livet inden kalenderen viste februar, men at komme tilbage på job har helt sikkert fået mig på rette kurs igen, sådan rent mentalt. Selvom jeg lige nu er ramt af sygdom, har jeg ret meget optur på over 2016 so far – jeg har altså på fornemmelsen, at det her år bliver ret godt 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar