Forår ’16

11. maj 2016

Indtil nu har 2016 altså været et ret underligt år. Jeg startede året ud med operation, sygemelding og sygdom og selvom det, sådan rent fysisk, går fremad, så er mit hoved stadig ikke helt i sit game igen – mere om det i et andet indlæg. Selvom mine tanker kører freestyle lige nu, så prøver jeg at fokusere på alt det, der virkelig er rart og lækkert i mit liv for tiden – eksempelvis det fuldstændig fantastiske vejr! Lad os lige tage et kig på foråret ’16 ↓

forår 16-001

Jeg startede foråret virkelig rart ud med 3* familiefødselsdag – først hos verdens bedste bedstefar, så min skønne moster og sidst men ikke mindst, så fyldte undertegnede 21 år i april! HURRA for at være blevet voksen… Jeg har nydt at være hjemme i Skive og koble af med lange gåture med søde hunde, single-night-spejderlife, (endnu) en tur i IKEA, bogreception på den kogebog min søster har fotograferet (sejeste søster i verden cirka) og nåh ja, så fik jeg sgu også lige briller! Det har nok i virkeligheden været undervejs længe og jeg er simpelthen pjattet med det!

forår 16

I maj har vi endelig kunnet mærke forårssolen og jeg har NYDT det så meget! Havde den fineste bustur hjem fra Holstebro til Skive forbi de fineste rapsmarker, har siddet med bare ben og svedt i solen, været en tur forbi bedsternes sommerhus til mors dag og eftermiddagshygge, gået tur på stranden, nydt at alting bare blomster så mega smukt og så har jeg genindført DIY-altan-traditionen hjemme i lejligheden (vindue/altan – same same)… Resten af maj måned skal jeg bruge på – forhåbentlig – at nyde endnu mere sol og varme, og så ser jeg frem til min allerførste tur til Skagen, sammen med et stks mega sød familie. Tænker det bliver pænt sweet med sådan et par dage, hvor vi bare er os <3

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar