Solskin i Skagen

6. juni 2016

HAPS for en lækker overgang til juni måned. I sidste weekend var jeg på toppen af Danmark med næsten hele familien – det var bare SÅ hyggeligt! For mig var turen en first-timer til Skagen og indtrykket var helt sikkert i toppen af skalaen for, hvor godt noget kan være. Weekenden stod på lange gåture med tæerne i vandet, kolde øl og vin, sightseeing, sand en masse, solskin og spil – SÅ skønt!

SKAGEN BLOG

Vi mødtes til frokost lørdag, hvorefter vi gik en tur gennem byen og langs vandet – jeg smed hurtigt skoene og slentrede afsted i vandkanten sammen med min søde kusine, Agnes. Efter mange kilometer med fødderne i vandet, sad vi ved lystbådene og drak kolde øl og vin – meget lækkert!

SKAGEN BLOG-001

Vejret var skønt hele weekenden, så vi nød varmen og en fin, blå himmel. Jeg gik ikke ret mange skridt på stranden i mine klippere, for den der følelse af køligt sand mellem de bare tæer er altså ret lækker (og fordi jeg soppede pænt meget på alle gåture). De gule huse med det røde tag er karakteristisk for Skagen, og alle tagene havde små, hvide detaljer. Det var sjovt at stå på terrassen eller en ‘bakke’top og se ud over byens tage, der alle havde hvert deres lille særpræg.

SKAGEN BLOG-003

Søndag gik vi ud til Grenen. Vandet stod en smule højt, så vi kunne ikke helt komme ud på spidsen men vi nåede dog at dyppe fødderne i både Skagerak og Kattegat – ret sjovt at tænke på 🙂 Efter turen til Grenen kørte vi til Gl. Skagen til gåtur og is (ja, vi gik meget), og så tog vi et smut til Nordstrand, hvor nogle af os tog en dukkert – har aldrig badet i noget koldere.

SKAGEN BLOG-002

Var noget skeptisk over, at vi mandag skulle til Råbjerg Mile – begejstringen over en kæmpe sandkasse smittede ikke rigtig af på mig, men jeg må dog sige, at det var ret imponerende! Råbjerg Mile er en vandrene mile (læs: stor bunke sand), som flytter sig 30 meter hvert år. Det eneste regnvejr hele weekenden ramte – selvfølgelig – da vi gik ude i milen, men den times regn gjorde intet, når resten af weekenden bød på solskin. Jeg vil helt klar anbefale en tur til Skagen – jeg vil SÅ gerne derop igen!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar