Update & efterårsplaner

14. september 2016

Efterår_1

Hurraaa! Endelig blev det efterår (said no one ever, but me)… Jeg elsker efteråret og er meget mere til strik og jeans end små sommerkjoler. Vejret er ikke vildt meget præget af efterår endnu, men jeg håber det kommer inden længe 😉

Starten af mit år har været lidt underligt og ikke vildt begivenhedsrigt sådan all-over, så jeg glæder mig ret meget til efteråret! Jeg startede året ud med en operation efterfulgt af en lussing af angsten – jeg havde et par gode dage efter genoptagelse af job, men 10 dages ekstra sygdom slog mig helt ud af den. Det gjorde, at jeg desværre måtte afbryde min 2. praktik på studiet og sygemeldes – min sygemelding blev forlænget til sommer og derfor genoptager jeg først studiet i oktober. Det har helt klart været en svær beslutning og jeg er nu et helt år bagud. Dog er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg har valgt rigtigt og jeg glæder mig virkelig til at starte igen om en måned! 🙂 Jeg tager et modul om, og så starter jeg forfra i min 2. praktik. Planen var egentlig først at starte direkte i praktikken til december, men efter næsten et år siden teoriundervisning, har jeg fået lov at starte lidt før, så jeg kan tage teorien igen. Det føles som den rigtige og bedste beslutning, og det bliver bare rigtig godt kan jeg mærke!

Det sidste halve år har jeg brugt på at finde fodfæste igen og overveje, hvad det er jeg helt præcis gerne vil med mit liv. Det var lidt som om sygemeldingen gjorde mig i tvivl om, hvor vidt jeg var sikker på det her studie. Nu er jeg slet ikke i tvivl om, at det selvfølgelig er hvad jeg skal. Jeg kan ikke se, hvad jeg ellers skulle lave, hvis ikke jeg skal være pædagog, og det havde jeg lige brug for at blive mindet om. Der skulle også lige styr på angsten igen, og det er der heldigvis kommet. De sidste to måneder har været ret gode, rent mentalt. Jeg føler mig back in the game og bedst af alt, så føler jeg mig som den gode, gamle jeg. Med glæde, overskud, energi og lyst til det hele igen. Jeg behandler også min krop bedre end jeg længe har gjort, med god og sund mad og en masse motion. Det er 100% også en af grundene til, at humøret er vendt og det er simpelthen bare så rart 🙂

Udover en masse spændende ting omkring studiestart, så har jeg også et par foredrag på kalenderen i løbet af de næste par måneder. Jeg havde aldrig drømt om, at det skulle udvikle sig til mere, dengang jeg begyndte at skrive det helt tilbage i sommeren 2014. Jeg nyder det virkelig og har i løbet af det sidste halve år kunne udvide foredraget en del. Hele skriveprocessen og alle forberedelserne giver mig så meget godt – det er ren terapi for mig. Det har helt sikkert også været en god ting at kunne arbejde på, når jeg nu ikke har haft så meget andet at fokusere på siden slut februar og det har helt sikkert bidraget til, at jeg er tilbage på hesten igen!

Alt i alt er jeg virkelig klar på at byde efteråret velkommen, for jeg er slet ikke i tvivl om, at resten af året kun har gode ting at byde på. Hvad er jeres efterårsplaner og hvad ser I mest frem til? Lige meget hvad, så håber jeg I får et lækkert efterår 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar