Back on track (?)

30. oktober 2016
IMG_3871

Nu er det 3 uger siden jeg genoptog mit studie efter 7 måneders sygemelding. Jeg er så mega glad for, at jeg er i gang igen! Jeg var, helt naturligt, ret nervøs for at starte, da jeg både skal finde en struktur på min hverdag igen, og så være ny i en klasse, hvor de andre kender hinanden. Det er super underligt at møde mine gamle holdkammerater rundt omkring på campus (for dem har jeg savnet), men opstarten på det nye hold har været meget bedre, end jeg nogensinde kunne have drømt om 🙂

Hvor må det være dejligt, at du er rask nu“, har flere sagt til mig. Og ja, det ville være dejligt. Hvis det var sådan, det var. Jeg har det meget bedre, end i starten af året – absolut! Og jeg er lykkelig for, at jeg igen kan passe mit studie og generelt bare hænge sammen. Men at blive rask fra angsten er ikke noget, der bare sådan lige sker. For selvom jeg er tilbage og helt vildt glad igen, så har jeg stadig noget, jeg skal arbejde med. Og det er jeg 100% indstillet på. Mit fokus er helt sikkert på, at jeg fungerer igen. Og ikke at jeg skal blive rask. Det vil jeg gerne, bestemt, men det er et alt for stort mål at sætte for mig selv nu. Det hele foregår stadig i babyskridt, og nogle dage er stadig bedre end andre. Så lige nu er en raskmelding ikke lige så vigtig, som at jeg får styr på alt igen. Og det er der ved at være. Det er fandme rart…

Det er ikke kun i forhold til angsten, at det hele kører ret godt igen. Jeg har kunne bruge de sidste 7 måneder på at være god mod mig selv på alle tænkelige måder. Det betyder blandt andet, at jeg har tabt 11 kg, fordi jeg fik øjnene op for, hvor dårlig jeg var mod min krop. Vægttabet var i sig selv ikke motivationen (selvom det er meeega optur) men mere, at sund mad og motion gjorde noget godt for mig. Jeg er helt sikker på, at det har gjort den allerstørste forskel, rent mentalt, at jeg har fyldt min krop med ene gode ting, og at jeg har genfundet min kærlighed til at både løbe, gå og cykle lange ture.

Så hvad er status? Længder bedre end for et par måneder siden! På alle måder. Jeg føler mig klar på alt igen, og jeg føler mig som MIG. Det har jeg pænt meget optur over! Jeg glæder mig til alt det, der skal ske i løbet af det næste stykke tid. Til studie, praktik, jul og foredrag. Og til at se hvordan det hele, forhåbentlig, bare flasker sig for mig 🙂

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar 4. december: Det bedste ved vinteren | www.josefinevesterherup.dk 8. december 2016 at 21:38

    […] nyt år  Man kan vist godt sige, at 2016 ikke lige har været mit år… Så jeg vil være helt ærlig og sige, at jeg er ret klar til, at vinteren går og […]

  • Skriv kommentar