DIY: Granny square pude

7. oktober 2016

img_4435

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har haft en del tid at slå ihjel under min pause fra studiet – især i løbet af de sidste tre måneder, hvor jeg egentlig bare har ventet lidt på at komme i gang igen 🙂 Da min kusine så sagde, at hun ønskede sig hæklede soveposer til sine Frozen-dukker, så måtte jeg jo i gang med at lære at hækle. Og det er jeg altså gået hen og blevet ret vild med! Soveposerne var et hit, så jeg manglede lidt et nyt projekt. Og det blev puden ovenfor.

Puden var til min søde moster og farverne er nøje udvalgt efter “de-farver-jeg-ved-moster-elsker“-skalaen. Jeg tror den har taget 45-50 timer alt i alt og det har været vildt hyggeligt at lave den! Den består af 2×16 granny squares og måler 40×40 cm. Alle felter er hæklede sammen og monteret på et hvidt stykke stof. Betrækket kan tages af og vaskes, og er lukket med lynlås.

Granny squares vil jeg mene er meget basic, når det kommer til hækling. Så det må være der jeg vil anbefale, at man starter, hvis man er nybegynder 😉 På to-do listen står nu poncho, nissehue og små blomster til nogle hjemmefutter. Og så vil jeg gerne lave en fin lille flagranke til mit spejl – tænker det kunne være vildt fint 🙂 Hvis man er ny vil jeg helt klart mene, at det er nemmest at lære at hækle ud fra videoer. Jeg lærte at lave granny squares efter en video på YouTube. Den kan man finde lige her!

Følg med på Instagram, hvor jeg vil ligge flere af mine hækleprojekter op – forhåbentlig i den nærmeste fremtid. Nissehuen skal i hvert fald gerne være klar til praktikstart i december (vel nærmest obligatorisk i en børnehave)!

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar DIY: Granny square pude med sorte detaljer | www.josefinevesterherup.dk 30. april 2017 at 23:05

    […] efteråret hæklede jeg denne lækre sag til den mest fantastiske moster, man kunne ønske sig. Og jeg kunne godt fornemme, at den var et […]

  • Skriv kommentar