18. december: Dem, jeg savner til jul

18. december 2016
Scan 1

Én af de allermest særlige ting for mig juleaften er, når lysene på træet tændes. Lige dér rammer følelsen af jul, og hvert år gør det mig glad helt ind til benet. Det gør mig især glad, fordi det minder mig om min farfar. Jeg husker, hvordan han hvert år tændte lysene på træet og derved skabte den allersidste stemning af jul, inden tiden var til sang om juletræet og gaveregn. Desværre mistede vi ham for 11 år siden, og han har helt sikkert manglet hver jul lige siden. Derfor rører det mig enormt meget at se lysene blive tændt år efter år, for så er han også lige pludselig med. Jeg ved også, at jeg igen i år får lidt våde øjne når træet tændes, for det ér altså bare noget ganske særligt. Jeg tror alle kender til, at der er et eller andet særligt – til jul eller ej – som minder om dem, der ikke længere er her. Derfor er det ganske særligt, når det lige rammer – altså den der følelse af, at de måske ikke er så langt væk alligevel. Glædelig jul, farfar <3

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar